Noi proiectăm visele în realitate


Conceptul de bază al proiectelor viitoare este rentabilitatea, prietenia cu mediul și ergonomia. În fiecare an, materialele de construcție sunt îmbunătățite, ceea ce nu poate afecta calitatea noilor facilități.

Un arhitect este un artist care pictează un peisaj urban. Ce va fi? Ce surprize va aduce arhitectura viitorului, omului? Căutarea de idei noi nu se oprește. Designeri, vizionari, tehnologi, biologi lucrează împreună la proiecte.Mulți sunt atrași de biomorfismul formelor arhitecturale, imită natura naturală. Progresul a fost posibilitatea de proiectare a calculatoarelor. Datorită utilizării tehnologiilor informatice inovatoare, arhitectura viitorului promite să fie unică, gândită în cele mai mici detalii și va uimi chiar și cele mai sofisticate minți ale omenirii.

Biomorfismul câștigă impuls, încorporat în noi capodopere. Tehnologiile moderne de construcție fac astfel de clădiri să pară niște creații vii cu forme și curbe complicate în structuri. Datorită progresului tehnologic, arhitectura viitorului este o clădire de orice formă geometrică. Astfel de clădiri vor fi umplute cu senzori, senzori care detectează cele mai mici schimbări climatice și, în consecință, declanșează sistemul ca răspuns. Îmbinăm această direcție a viitorului în conceptele și creațiile noastre, pentru a aduce această viziune în viața beneficiarilor noștrii.
Andreea, iti multumesc pentru experienta pe care am avut-o impreuna pe parcursul ultimului an. A fost un drum lung, pe alocuri si anevoios, insa tu ai fost mereu o constanta in aceasta calatorie. Ai fost foarte receptiva la nevoile mele si mi-ai oferit cele mai bune solutii pentru a avea casa la care am visat. Esti o persoana deosebit de creativa, care se remarca prin implicare si seriozitate. Doresc prin acest mesaj sa iti multumesc frumos pentru amabilitatea, rabdarea si, nu in ultimul rand, profesionalismul desavarsit de care ai dat dovada pe durata intregului parcurs.
Am colaborat cu arhitectul Andreea Oprea pentru proiectarea a doua locuinte individuale de tip P+M cu o suprafata utila de aproximativ 120 mp fiecare. Intervalul de la inceperea proiectarii locuintelor pana la predarea proiectului final a durat aproximativ 3 luni. Proiectul este foarte bine structurat, compartimentarea incaperilor este facuta astfel incat o locuinta sa acopere necesitatile locative ale unei familii cu 2 copii. Ideile, sfaturile si recomandarile primite de la Andreea in legatura cu proiectul au fost foarte bine venite si m-au ajutat sa obtin un proiect functional si pe placul intregii familii.
Am colaborat cu arhitect Andreea Oprea de la primele faze ale proiectului si pot sa spun ca nu m-as fi descurcat fara ea. A fost foarte receptiva la ideile si dorintele mele la partea de design, iar ulterior mi-a fost alaturi pe toata durata executiei. A venit cu multe sugestii bune, am putut dezbate alternative si in final sunt foarte fericit de cum a iesit totul. Recomand cu incredere!
Cu ajutorul dnei arhitect Andreea Oprea și a inginerului de structura  Florin Grigore, am reușit sa realizam proiectul casei la care visam.Ce am apreciat la ei a fost flexibilitatea de care au dat dovadă pe toată durata realizării proiectului. M au ajutat și cu actele și toate dosarele necesare pentru primărie. Mi au oferit suport și informații tehnice pe toată durata construcției.O echipa de profesioniști. Va recomand!
O experienta foarte placuta! Serviciile oferite sunt de foarte buna calitate! Cu ajutorul doamnei arhitect am reusit sa realizam locuinta ce se pliaza perfect necesitatilor noastre. A reusit sa imbine frumosul cu functionalul in acord cu cerintele impuse. Recomand!

AO Arhitect


Arhitect Andreea Oprea

 

 

Institutul de Proiectari Pitesti, Blvd I. C. Brătianu nr. 24, Etaj 8, Camera 8, Pitești

+40762796412

contact@aoarhitect.ro

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului.